Matthew Wiranto

Matthew Wiranto is orthodontist en praktijkeigenaar van Orthodontiepraktijk Almelo. Hij behaalde zijn tandarts diploma aan de Rijksuniversiteit Groningen (2004-2009). Na de studie Tandheelkunde heeft hij de 4-jarige fulltime specialisatie opleiding tot orthodontist aan het Universitair Medisch Centrum Groningen afgerond (2009-2013) en is hij lid van de NVvO (Nederlandse Vereniging van Orthodontisten). Tevens maakt Matthew Wiranto deel uit van de schisiswerkgroep Victor Veau en is hij een gecerificeerde Invisalign specialist.

Matthew Wiranto staat ingeschreven in het Orthodontisch Specialisten Register (SRC) als specialist in de Dento-Maxillaire Orthopaedie (orthodontist) en is terug te vinden onder het BIG-registratienummer 19911650202. Iedere orthodontist is dus ook tandarts, maar slechts een beperkt aantal tandartsen is orthodontist. In Nederland zijn dit er ongeveer 275. Het is een echt specialisme. Voor een beugelbehandeling ga je dus naar de orthodontist!


John Zaia

Tandarts John Zaia is oprichter van Tandartspraktijk In Extenso Enschede. Daarnaast is hij verbonden aan het Centrum Bijzondere Tandheelkunde ( MST Enschede). In 2006 heeft hij de studie Tandheelkunde aan de Rijksuniversiteit Groningen afgerond. In de bijzondere tandheelkunde worden patiënten behandeld die door complexe problemen specifieke tandheelkundige zorg nodig hebben. Binnen Autotransplantatie Team Twente draagt hij zorg voor het chirurgische deel alsook de restauratieve behandeling. Tandarts Zaia heeft een luisterend oor naar de wensen en verwachtingen van zijn patiënten. Aan iedere patiënt besteedt hij intensieve zorg en aandacht voor een gezond en fris gebit. Hij is handvaardig in zijn werk en is laagdrempelig voor zijn patiënten.

Tandarts Zaia staat ingeschreven in het Big register onder nummer: BIG-nummer 09065726102

Kaakchirurgie Oost Nederlands

<span>%d</span> bloggers liken dit: